FOTO by IMDb

Film

Top 10 blagdanskih filmova koji nas čekaju ove godine

Mia Vodopija 08. listopada 2021.

Mi se već veselimo blagdanskim filmovima, a vi?

Iako Božić još nije pred vratima, Netflix je sada potvrdio da će sljedećeg mjeseca objaviti 23 božićna filmska klasika, od kojih smo mi izabrali 10 najboljih. Veselimo se biti pod dekicom i uživati u njima uz šalicu vruće čokolade.

The Claus Family

Prvi će stići film pod naslovom The Claus Family koji se bavi Jules, koji mrzi Božić. Kad se njegov djed iznenada razboli, Jules koji mrzi Božić i praznike saznaje za čarobno naslijeđe svoje obitelji i shvaća da je on jedina nada da spasi Božić.

The Princess Switch 3

U filmu The Princess Switch 3 zvijezda Vanessa Hudgens igra ne jednu, ne dvije, već tri uloge. Zvijezda Highschool Musical ponovno će glumiti tri osobe; kraljicu Margaret, princezu Stacy i Margaretinu rođakinju Fionu.

IMDb

Love Hard

A ako tražite romantičnu komediju, ne tražite dalje od Love Hard. Film će izaći 5. studenog i fokusira se na novinarku koja putuje tisućama kilometara na drugi kraj svijeta kako bi iznenadila nekoga koga je upoznala na internetu.

Father Christmas Is Back

Novi božićni film Father Christmas Is Back usredotočuje se na četiri sestre koje su se ponovno okupile za božićne praznike u dvorcu Yorkshire. Nesporazumom otkrivaju davno zakopanu tajnu koja im je razdvojila obitelj prije mnogo godina.

A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas se radi o običnom dječaku (s vjernim mišem kao kućnim ljubimcem i sobovima na svojoj strani), koji kreće u izvanrednu avanturu kako bi pronašao svog oca koji je u potrazi za otkrivanjem slavnog sela Elfhelm.

A Castle for Christmas

Za ljubitelje romantične komedije, dolazi i A Castle for Christmas. U njemu poznata američka spisateljica Sophie putuje u Škotsku i zaljubljuje se u dvorac kojeg želi kupiti, no nezgodni vlasnik, škotski vojvoda po imenu Myles, ne želi se samo tako odreći svog dvorca.

IMDb

Single All The Way

Božićnih romantičnih komedija nikad dosta jer tu je i Single All The Way – očajnički želeći izbjeći obiteljski sud o svom slobodnom statusu, Peter uvjerava svog najboljeg prijatelja Nicka da mu se pridruži za praznike i pretvara se da su sada u vezi.

California Christmas

California Christmas je još jedna u nizu romantičnih komedija. Sa svojim bezbrižnim načinom života, bogati šarmer predstavlja se kao radnik na ranču kako bi kupio zemljište svog protivnika prije Božića.

10 000 Miles

10 000 Miles je božićna priča i romantična komedija o čovjeku u tridesetim godinama koji nevoljko nauči opustiti se i odisati božićnim duhom.

David and the Elves

U zadnjem filmu na popisu imamo film David and the Elves. Film se radi o prijateljima Davidu i Albertu vilenjaku, koji bježe iz grada u nadi da će otkriti pravo značenje Božića u snježnim i čarobnim Tatrama.

Nadamo se da vam se sviđa sve što Netflix ima za nas, mi znamo da će se nama svidjeti!