FOTO by Asos

Moda

TOP 10 Asos plavih haljina za svaku priliku

Mia Vodopija 16. srpnja 2021.

Jednostavne, lagane, lepršave i cjenovno prihvatljive... tko ih ne bi volio?

Djevojke u ljetnim haljinama volim, kaže pjesma i ne laže. Ljetne haljine su lagane, prozračne i plijene pozornost – svima ćete upasti u oči, bez brige. U ovim toplim danima sigurno želite nositi boju koja vas asocira na bazen, na more ili pak nebo…to je naravno plava boja.

Plava se često opisuje kao boja neba i mora. Priroda također cvjeta raskošnim plavetnilom, na svijetu je puno više plave boje u flori nego u fauni.

Očito je da se priroda voli pojavljivati u zadivljujućem plavom izdanju, a istraživanja pokazuju kako i ljudi imaju poseban odnos prema plavoj boji koja je u posljednjih petnaestak godina više puta proglašavana najomiljenijom na svijetu.

Jednostavne, lagane, lepršave i cjenovno prihvatljive, ove haljine možete nositi na posao, šetnju gradom, kavu s prijateljicom, na piće s curama ili dejt s dečkom.

Ono što ih čini posebnima je činjenica da ih jednako dobro možemo kombinirati s tenisicama i robusnim gležnjačama u casual outfitima, kao i s visokim potpeticama i statement modelima torbica u poslovnim i elegantnijim stajlinzima.

Mi smo izdvojili 10 komada na Asos stranici u različitim izdanjima. Bez obzira preferirate li mini, midi ili maxi haljine, s popratnim detaljima ili klasičnije, unutar naše top liste nalazi se za svakoga ponešto.

Nadamo se da smo vas uspješno uvjerili u kupnju barem jedne ove ljepotice!