FOTO by IMDb

Film

Tommy Shelby glumit će i u filmu Peaky Blinders

admin 21. veljače 2022.

Ljubitelji Cilliana Murphya, imamo dobre vijesti...

Steven Knight, kreator serije Peaky Blinders, upravo nam je uljepšao dan nakon što je podijelio informaciju da će se Tommy Shelby pojaviti u istoimenom filmu koji je najavljen za iduću godinu.

Šesta i posljednja sezona serije Peaky Blinders izlazi 27.02. i svi koji s nestrpljenjem iščekuju nove epizode, Steven je pred početak prikazivanja odlučio još više začiniti stvar informacijom koja nas je oduševila.

Foto: IMDb

Dakle, ako ste tužni što ćete uskoro pogledati posljednju sezonu i oprostiti se sa glavnim glumcima, nema razloga za time jer se glavni junak vraća i u istoimenom filmu. Za sada se ne zna puno o tome koga će priča pratiti i koji će biti fokus radnje, no kreator serije podijelio je informaciju koja nam je i više nego dovoljna.

Foto: IMDb

U razgovoru za Digital Spy, Steven je dao naslutiti da će se pojaviti, ne samo Tommy, već i njegov brat Arthur. Što se tiče daljnjih uloga i likova, Steven je ostao prilično zatvoren.

No, korak po korak, idemo prvo uživati u novim epizodama koje izlaze ovog vikenda. S obzirom na to da je u petoj sezoni ostalo puno otvorenih pitanja možemo se nadati da će ovo biti jedna izuzetno napeta sezona i da nećemo biti razočarani načinom na koji je serija završila.

Foto: IMDb

Sve u svemu, era Peaky Blindersa nije na zalazu, tek nas očekuje rasplet, a informacija da će Tommy biti dio glumačke postave, samo je začinila stvar.