FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger X Looney Tunes kolekcija budi dijete u nama

Krešimir Šustić 24. ožujka 2020.

Mislimo da smo vidjeli micu macu!

Ljubitelji crtanih filmova zadnjih par sezona mogu uživati u novitetima koje nam nude mnogi svjetski brendovi. Razni crtani junaci u najljepšem dobu života uveseljavali su nas svojom pojavom, a sada ih možemo s ponosom nositi na odjevnim predmetima.

Tommy Hilfiger noviteti u boji breskve začinit će vašu garderobu

Američki brend Tommy Hilfiger predstavio je kolekciju u suradnji s neodoljivim Looney Tunes likovima i tako oduševio svoje fanove. Zekoslav Mrkva, patak Donald i ptičica Tweety samo su neki od animiranih heroja koji krase komade koji u nama bude dijete.

View this post on Instagram

#TommyJeansXLooneyTunes and chill.

A post shared by Tommy Jeans (@tommyjeans) on

Mnoštvo artikala izaziva u nama osjećaj sreće i radosti jer uz preslatke printeve i prišivke želja da ih nosimo je veća. Uvijek aktualni jeans komadi u ovom ruhu su još privlačniji, a kao favorita bi izdvojili tregere za casual prigode koji daju totalno razigrani štih outfitu.

Jaknu i ruksak obuzeli su simpatični junaci koji donose dječački šarm na svakom koraku. Od obuće izdvajamo tenisice i natikače koje možemo iskombinirati uz razne stylish komade. Nosite ih s ponosom jer oni su tu da nas vrate u dane djetinjstva. Teško nam je bilo izdvojiti deset najboljih i strpati ih u galeriju koja se nalazi u nastavku.