Moda

Tommy Hilfiger wedgesice omogućuju stylish korake u svakom trenutku!

Viktoria Šafranić 11. ožujka 2021.

Pastelno roze, bijele, tamno plave, crne i u zemljanom tonu...

Do proljeća nas dijeli točno 10 dana i nadamo se da će sunčana prognoza nastaviti uljepšati naše dane. Terase su otvorene, no ipak je još malo prohladno da razmišljamo o laganijoj odjeći i obući, no kada sunce ozari naše lice, jednostavno si ne možemo pomoći…

Uvijek kada smo u potrazi za kvalitetnim modelima obuće, neovisno o tome njegujemo li sportski, ležeran ili profinjeni stil odijevanja, naša prva modna postaja dolazi s američkom adresom – Tommy Hilfiger.

Iako znamo da su njihove cijene dosta više u odnosu na high street brendove, kada kupujemo nešto za što želimo da potraje nekoliko sezona, onda to i nije tako značajan iznos.

Njihove haljine, torbe, traperice i tenisice s prepoznatljivim logotipom i tri boje, ne možete ne prepoznati jer su uistinu jedinstvene. Ovog puta, zaintrigirala nas je nova kolekcija wedgesica, točnije jedan model koji dolazi u 5 nijansi. Klasika je predstavljena u vidu crne i tamno plave boje, dok su ljetni favoriti upotpunjeni pastelno rozom i bijelom bojom te zemljanim tonovima.

Na 7 cm visine i neće biti tako teško hodati u njima, posebice kada je tu potplat od jute koji omogućuje neprestanu udobnost. Nama se posebno svidjela njihova prednja strana koja je otvorena, a izgleda poput mašnice sa smeđim kožnim detaljem. Uz zatvorenu stražnju stranu i remenčić oko gležnja, vaša će stopala biti stabilna kamo god se uputili.

Možda je još prerano za njih, no uvijek možemo maštati i već zamišljamo ove svjetlije modele uz bezbroj proljetnih i ljetnih kombinacija. Noge će vam biti zahvalne kada zakoračite u ljetne večeri u ovim otvorenim sandalama s prozračnom kožom.

Ako su i vama jednako efektne, više detalja potražite na linku.