Moda

Tommy Hilfiger trench coat u kojem bismo plesale na kiši!

Viktoria Šafranić 21. veljače 2020.

Tommy Hilfiger donosi najbolje iz nove spring kolekcije

Šik baloner i kišna kabanica u jednom!

Proljeće je jedno od najljepših godišnjih doba. Nažalost, isto nije uvijek popraćeno lijepim vremenom već nas često iznenade hladni tuševi koje jednostavno ne možemo zaobići. Budući da ćemo do ožujka provoditi dosta vremena na svježem zraku, npr. u šetnjama ili vožnji biciklom, važno je pravilno se odijevati kako bismo se barem malo zaštitili od kiše, vjetra i drugih proljetnih nepodopština.

Tommy Hilfiger kao i uvijek donosi najbolje iz nove spring kolekcije. Nedavno smo predstavili očaravajuću obuću raskošnih boja, točnije esparille i platforme, a sada nam donose odjevni predmet stvoren za trendsetterice.

Upravo lansiran proziran trench coat iliti baloner seže malo do iznad koljena. Da nam ga je imati u svom ormaru, ne bi nam bilo mrsko plesati na kiši. Uz prepoznatljive logotipove plave boje, tu su i neki drugi detalji poput kopči na rukavima i glam remena koji ga čine must have proljetnim modelom.

Ako smatrate da bi se uklopio u vaš stil odijevanja i baš ste u potrazi za balonerom koji je istodobno stylish i opušten, a koji će izvrsno poslužiti tijekom prijelaznog vremena, možete ga pronaći po cijeni od €279.00!