FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger torbe i ruksaci probudit će ljubav u vama

Krešimir Šustić 02. travnja 2020.

Američki brend ne prestaje nas iznenađivati svojim savršenstvom!

Omiljeni brendovi su razlog zbog kojeg smo neizmjerno zahvalni višoj sili što nam je omogućila njihovo postojanje. Zatrpavaju nas neodoljivim novitetima iz tjedna u tjedan, a njihove proizvode s radošću kupujemo. Najdraži su nam oni high street koji za pristupačnije cijene nude odlične komade u kojima imamo prilike zablistati.

Tommy Hilfiger wedgesice su HIT koji ne želite propustiti

Tommy Hilfiger američki je dizajner koji se otvaranjem svoje trgovine uvukao duboku u srca svjetskih shoppingholičarki i totalno smo poludjeli za njegovim stvarčicama koje izgledaju fenomenalno.

Odjevni komadi, obuća i modni dodaci poznati su po svojoj kvaliteti i bez razmišljanja ih prisvajamo u naše garderobe.

Ovoga puta osvojile su nas torbe i ruksaci koji su lansirani u sklopu nove kolekcije i jednostavno ne mogu proći nezapaženo. Svi dobro znamo koliku dozu ljubavi dame posvećuju odabiru savršenog modnog dodatka poput torbica i ruksaka.

Dolaze nam u raznim oblicima i veličinama, a najviše su istaknute crvena, plava i bijela boja koje se nalaze i na logu modne marke. Veseli i šareni tonovi uvode nas u sunčanu sezonu u kojoj će se definitivno istaknuti statement modeli poput prozirnog ruksaka ili onog traper.

Svaka modna kombinacija dobiva poseban štih ako u nju kao završni touch dodate neku od ovih ljepotica koje su nam oduzele dah. A i pošto se kaže da od viška glava ne boli, onda je ovo idealna prilika da se počastite i dodate svojim outfitima stylish komade.

Cijelu kolekciju možete škicnuti na LINKU, a naše odabranice pogledati u galeriji.