FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger topli i razigrani baloneri za hladne jesenske dane!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2022.

Tko kaže da ne možemo nositi balonere kada temperature dosegnu ništicu… Poznati brend uvjerio nas je u suprotno!

Baloner je jedan od najzastupljenijih odjevnih komada u proljetnim, ali i jesenskim danima. Međutim, isti je najčešće napravljen od prozračnih materijala koji izgledaju fancy, ali nisu previše funkcionalni tijekom niskih temperatura.

tommy hilfiger baloner

Baloner – bezvremenski klasik radi kojeg cjelokupan look odiše elegancijom!

Tommy Hilfiger u svakoj svojoj kolekciji lansira barem jedan, ako ne i više odjevnih komada i modnih dodataka koji nas ostave bez daha. Iako smo krenuli u potragu za kaputima i zimskim jaknama, na njihovoj online trgovini naišli smo na zanimljivu alternativu – balonere.

Za oko su nam zapela tri modela koji izgledom nalikuju balonerima, a unutrašnjošću toplom kaputu.

€499.90

Ne znamo koji nam je ljepši od ovih primjeraka, klasičan model u camel smeđoj boji koji se uklapa uz svaki outfit, upečatljivi žuti baloner koji će vas istaknuti iz mase i u kojem ćete prkositi tmurnom vremenu ili tamno plavi-zeleni s razbacanim logotipovima.

€690

Sva tri rezervirana su za dnevni, ali i za večernji look, uz casual kao i uz svečaniju odjeću, uz tenisice, gležnjače i visoke potpetice. Ovi baloneri ne samo da će vam pružiti stylish izgled već će vas grijati kada temperature dosegnu nulu, čemu bi vrlo brzo mogli svjedočiti.

€399.00

Ako  vi želite kvalitetan kaput koji će vam potrajati godinama, škicnite Tommy Hilfiger stranicu i odaberite najljepši.