FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger stylish krznene papuče za topla stopala tijekom hladnih mjeseci

Daria Lovrić 05. listopada 2022.

Mekani fluffy modeli stvoreni su za cozy trenutke! Ne znamo koje bi izabrali!

Unutar raskošnog asortimana brenda Tommy Hilfiger uvijek možemo pronaći mnoštvo trendi modela odjevnih komada, modnih dodataka i obuće. Već godinama prednjače u proizvodnji popularnih i modernih artikala koji svojom kvalitetom i dizajnom plijene pažnju.

Tommy Hilfiger kućne papuče – €99.90

Ovog puta svoju jesensku kolekciju oplemenili su novim modelima kućnih papuča koje su nas osvojile na prvu. U njihovu kvalitetu ne sumnjamo, a moramo priznati da su nas svojim fancy dizajnom očarale.

Uz neodoljive nijanse i dizajn papuča lakše podnosimo pad temperatura!

Mekani krzneni modeli papuča stvoreni su za cozy atmosferu i kišna popodneva. Sve vremenske prilike i neprilike lakše ćemo podnijeti iz udobnosti svog doma dok nam stopala griju fluffy modeli koji će našem kućnom outfitu dati notu profinjenosti.

Tommy Hilfiger kućne papuče – €44.90

Unutar Tommy Hilfiger kolekcije mogu se pronaći zatvorene papuče, ali i slide modeli. Naši favoriti su tople i udobne papuče koje krasi Tommy Hilfiger monogram u kombinaciji plave, crvene i bijele boje.

Tommy Hilfiger kućne papuče – €94.90

Unutarnje krzno omogućit će vam hod kao po oblacima i vaša će stopala ugrijati u sekundi. Čim uskočite u ove mekane papuče, odmah ćete biti vedrijeg raspoloženja. Preslatki model s monogramom moguće je naručiti i u verziji čizmica.

Tommy Hilfiger kućne papuče – €109.90

Već zamišljamo kako u njima ispijamo vruću kavu prije odlaska na posao ili topli napitak u kasno poslijepodne uz omiljenu Netflix seriju.

Naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji i izaberite svoje krasotice koje će vam uljepšati nadolazeću zimsku sezonu!