FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger stylish duo dolazi u mornarskom printu!

Viktoria Mikulić 07. ožujka 2023.

Jer nikada nije prerano za prugice…

Ah, čim zasja malo sunca, već smo u mislima otisnuti na neku od egzotičnih morskih destinacija. Nema ništa posebnije od planiranja godišnjeg odmora prilikom ljetnih dana i posjetu nekom od naših božanstvenih otoka.

Svi oni koji žive u blizini Jadranskog mora znaju kako je jedan pogled na isto dovoljan da te u trenutku umiri, no za nas iz glavnog grada taj trenutak je još posebniji jer ga iščekujemo mjesecima.

Za proljetne lookove najučestaliji uzorak je cvjetni print, dok je za ljetne dane mornarski. Tommy Hilfiger već sada nas je očarao duom za koji ćemo početi štedjeti, ne bi li bio uz nas u ljetnim danima.

Profinjeni Tommy Hilfiger noviteti s uzorkom prugica prava su poslastica

Riječ je o torbi i wedgesicama koje dolaze u prepoznatljivom plavo bijelom izdanju. Ova bucket torba ima element bezvremenske privlačnosti i dovoljno je prostrana da u nju uvrstite sve što vam je bitno, od poslovnih rokovnika, planera, mobitela pa sve do sunčanih naočala i ručnika za plažu.

Sandale na punu petu espadrile dašak su svježeg zraka za vašu kolekciju obuće. Tommy wedgesice vidimo uz ljetne haljinice s volanima, a torbu uz poslovna i ležernija izdanja.

Ako i vi želite ovaj šik duo i smatrate da bi se izvrsno uklopili u vaš stil odijevanja, wedgesice možete pronaći po cijeni od €99.90, dok torba košta €169.90!