FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger slingback espadrille -DA ili NE?

Krešimir Šustić 15. travnja 2020.

Dva omiljena modela spojena u jedan privlače pažnju!

Proljetno/ljetna sezona puna je novih trendova i noviteta uz koje ćemo se osjećati totalno fashion i biti baš poput poznatih trendseterica koje nam svojim kombinacijama uljepšavaju dane i daju nam ideje kako nešto isfurati.

Police trgovina i online shopovi već su puni komada koje ćemo nositi s ponosom i uz njih se osjećati kao da koračamo svjetskim modnim pistama.

Naime, neki proizvodi nikada ne izlaze iz mode, već se svake godine iznova nadograđuju i dolaze u novom očaravajućem ruhu. Favoriti koje biramo u svijetu obuće većinom su otvoreni i poluotvoreni modeli uz koje nam je svaki korak udoban i okupan svježinom zraka.

Espadrille su izrazito popularne kada je riječ o idealnom komadu s kojim se osjećamo kao da hodamo po oblacima, pa nas ne čudi da su svake sezone aktualne. Tu su i nezaobilazne slingbacksice koje su prvi izbor kod većine žena, a možemo ih pronaći u raznim varijantama neodoljivih dizajna.

Ovoga puta američki brend Tommy Hilfiger servirao nam je pavo iznenađenje, spajajući dva modela u jedan. Dolaze nam u dvije klasične boje, bijeloj i crnoj, a na remenu je nezaobilazan natpis s imenom ove robne marke.

Iako djeluju pomalo neobično, potplatu od prirodnog materijala u stilu espadrille uistinu je teško odoljeti jer smo svjesni koliki je raj za stopala.

Poznavajući kvalitetu kojom nas stoljećima časti ovaj brend, vjerujemo da je i ovo komad koji ćete s guštom nositi.

Ovaj originalan proizvod možete pronaći na LINKU i obaviti kupnju.