FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger satenskim haljinama u boji fuksije kažemo DA!

Viktoria Šafranić 05. svibnja 2021.

Koktel haljina ili kimono? Ne znamo koja nam je od dvije zavodljive varijante ljepša...

Tommy Hilfiger je brend unutar čijeg asortimana možemo pronaći raznovrsne ideje za dnevni i večernji look kao i kreacije za sportske i svečanije prigode. Također, na njihovim policama nalaze se komadi koji su istodobno klasični i elegantni, kao i oni koji su u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Od jednostavnih modela do upečatljivih, najteže je odlučiti se samo za jednu stvarčicu jer svaka ima barem jedan poseban detalj koji čini razliku. Ponekad naiđemo i na primjerke zbog kojih se naše oduševljenje udvostruči, a upravo to su postigli lansiranjem dvije haljine u boji fuksije. Zapanjeni vibrantnim tonovima, materijalom i dizajnom, najradije bismo obje uvrstili u svoju garderobu.

Jedna je izrađena od svilenkasto glatkog satena s tankim naramenicama koje ističu ramena i u kojima će preplanuli ten izgledati još atraktivnije. Ova elegantna koktel haljina dodat će glamurozan touch ovoj prilici, a osobito lijepom čini je i mašnica koja se nalazi sa strane.

S druge strane, tu je haljina nalik kimonu. Izuzetno sofisticirana i napravljena za posebne prigode, ova satenska haljina od viskoze, dolazi s midi rukavima i povezom oko struka u istom materijalu.

Dok je ona koja otkriva leđa više namijenjena za večernje izlaske i ljetne partyje uz more te je najviše vidimo uz sandale na visoku potpeticu, kimono izdanje idealno je za sve dnevne aktivnosti, od poslovnih do ležernih uz nisku i otvorenu obuću.

Obje TH haljine plijenit će poglede jer ova boja pravi je ljetni ulov tako da koju god odaberete, bit ćete glavna atrakcija kamo god se uputili. Model inspiriran kimonom potražite OVDJE, dok cijenu koktel haljine možete pronaći na sljedećem LINKU.