FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger odjevni komadi u boji jabuke najavljuju vibrantnu sezonu!

Viktoria Mikulić 24. siječnja 2023.

Zašto bi ova boja trebala biti na vrhu vaše modne liste?

Fresh Apple je živahna, moderna zelena nijansa koja traži pažnju, a koja je vrlo lako i dobiva. Boja zelene jabuke stvorena je za odvažne žene, one koje se ne boje pokazati svoj osebujan stil odijevanja. Riječ je o boji koja osvaja na prvi pogled i koju svi jedva čekamo nositi ovog proljeća.

Popularnost zelene boje ne jenjava – HIT boja dominira još jednu sezonu

Eventualno bi za ljubitelje minimalizma možda mogla biti previše, ali nemojte tako olako odustati od nje, jer snaga zelene jabuke leži u njezinoj svestranosti i, što je još važnije, nosivosti. Ovo je nijansa koja prožima, a ne zasićuje odjevne kombinacije. Daje im dašak vedrine upravo tamo gdje je potrebno. Izvrsno se slaže s mirnijim i prigušenijim članovima garderobe, kao što su svijetlo sivi, bež ili krem ​​tonovi.

Hit boja iz 2021. godine i dalje igra snažnu ulogu u modnom svijetu, sudeći prema novoj Tommy Hilfiger kolekciji prepunoj zelenih komada. Čini se da neće tako lako sići s ljestvice najtraženijih.

U nastavku donosimo galeriju s favoritima koji će prevladavati u proljetnim danima, poput midi haljine s volanima, traper suknje u zelenoj boji, haljine košulje, kratkih pamučnih hlača, pulovera i slično:

Ako se i vas jednako dojmila ova živopisna boja, čekirajte novu kolekciju putem njihove službene web stranice.