FOTO by hr.tommy.com

Moda

Tommy Hilfiger mekane hoodie haljine u bojama proljeća!

Viktoria Šafranić 07. siječnja 2021.

It komadi u nadolazećim tjednima, za sve zaljubljenike u vedre boje...

Svi žudimo za najraskošnijim godišnjim dobom, koje na pladanj donosi nevjerojatnu paletu boju. U proljeće se budi priroda, cvijeće, a budi se i naša želja za vedrijim nijansama, upečatljivim outfitima i razigranim motivima.

Nažalost, još ćemo neko vrijeme morati svjedočiti tmurnom vremenu, no to ne znači da i ove zimske dane ne možemo uljepšati vibrantnim bojama.

Ponekad se toliko slijepo držimo pravila oko određenih boja i najčešće ovih tjedana u našoj garderobi prevladavaju siva, crna, smeđa i crvena.

Vrijeme je da tu naviku promijenimo te osvježimo ormar i prije nego što nam proljeće pokuca na vrata. Tommy Hilfiger je upravo lansirao hoodie haljine koje će nas ugrijati dok su temperature blizu nule, o s druge strane će nam izmamiti osmijeh na lice svojim efektnim tonovima.

Jarko narančasta koja podsjeća na zalazak sunca, žuta koja definitivno asocira na sunčane dane i pinky boja za prave Barbike, krase ove novitete u kojima bismo provodili čitave dane.

Osim zimi, vjerojatno će vam poslužiti i u prvim danima proljeća kada je vrijeme pomalo varljivo, i to u kombinaciji sa svijetlo plavim trapericama.

Modeli ih nose uz gležnjače, a vjerujemo da jednako dobro izgledaju i uz chunky tenisice. Stvorene su za izležavanje, ispijanje dugih kavica s prijateljicama kojima se naveliko radujemo, kao i za izlete te obično španciranje gradom.

Ako vas se jedan od ovih modela dojmio, posjetite njihovu službenu stranicu te saznajte više informacija o cijeni i veličini.