FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger lansirao novu Mickey Mouse kolekciju iz koje želimo sve!

Daria Lovrić 06. lipnja 2023.

Sudar dviju američkih ikona rezultirao razigranim klasicima koje obožavamo! Škicni 10 najljepših komada!

Vjerujemo da nema osobe koju nije očarao veseli Mickey Mouse, jedan od najomiljenijih Disney junaka. On je obilježio naše djetinjstvo na raznorazne načine, ali je i dan danas jedan od glavnih aktera u našim životima.

Tommy Hifliger Disney košulja
€199

Nerijetko smo u potrazi za modnim i kućanskim novitetima s likovima omiljenih Disney junaka, što su prepoznali i renomirani brendovi koji nam iznova serviraju novitete s crtanim likovima.

Mickey Mouse je glavni akter nove kolekcije!

Nema ljepšeg osjećaja, nego kada jedan od naših omiljenih brendova izbaci cijelu kolekciju posvećenu Disney junacima. Upravo nas je zato oduševila nova kolekcija američkog giganta – Tommy Hilfigera.

Tommy Hifliger Disney loaferice
€169.90

Sudarajući dvije američke ikone, Disney X Tommy je razigrana reimaginacija sveučilišnih klasika i Disneyjevih najomiljenijih likova. Suradnja dviju američkih ikona rezultirala je razigranim klasicima s omiljenim Disney likovima.

U novoj kolekciji nalazi se mnoštvo odjevnih komada, modnih dodataka i modela obuće koji će podići svaki look i unijeti razigranu notu.

Tommy Hifliger Disney majica
€79.90

Unutar kolekcije pronaći ćete majice, kardigane, haljine, košulje, kratke hlače, loaferice i mnoge druge modne komade, međutim naš favorit je šarmantna bijela torbica okruglog dizajna. Riječ je o kožnom modelu kojeg krase likovi Mickeya i Minnie Mouse sa zlatnim lancem.

€169.90

Ovaj model idealan je za proljetni i ljetni period u kojem nosimo svijetle boje i upečatljive modne komade.

U nastavku škicnite naše favorite s cijenama, a cijelu kolekciju pogledajte putem Tommy Hilfiger web trgovine.