FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger košulja/ haljina je klasik koji vrijedi imati u ormaru

Krešimir Šustić 17. srpnja 2020.

Savršena za posao uz hlače, a s lakoćom se pretvara i u večernju haljinu!

Neke klasike vrijedi posjedovati u ormaru, kako bi nam mogli poslužiti kao idealno rješenje u svim onim danima kada ne znamo što odjenuti, pa se odlučimo igrati na sigurno.

Jedan od takvih je i spoj muške košulje i najženstvenijeg odjevnog predmeta, koji možemo nositi za poslovne pothvate uz hlače kao bazični dio kombinacije ili samostalno uz upečatljiv modni dodatak i tenisice ili sandale.

Gradske ulice preplavile su razne verzije takvog komada, posebno u ljetnoj sezoni kada nam služi kao prozračni saveznik koji pomaže u borbi s visokim temperaturama.

Američki brend, Tommy Hilfiger, poznat je po izradi kvalitetne odjeće, a u svoju je ponudu uvrstio model koji dolazi u kombinaciji tamnoplave i bijele boje s prugastim uzorkom.

Osim što krade pažnju ovratnikom, upečatljivim gumbima i vrpcom oko struka koja nam pomaže u isticanju figure, retro dizajn svrstava je u bezvremenski odjevni predmet koji nam u svakom dobu dobro dođe.

U dnevnim kombinacijama je možemo spojiti s elegantnim modelom natikača kako bi prošetali rivom i popili kavu na suncu, a u večernjim izdanjima se savršeno spaja sa sandalama na blok ili punu petu i malenu torbicu u šarenoj boji.

Svoj primjerak možete pronaći u najbližoj prodavaonici ili ga naručiti putem LINKA da vam stigne ravno na kućni prag.