FOTO by tommy.com

Moda

Tommy Hilfiger kitten heel gležnjače u tri boje ukrale su našu pozornost!

Antonija Andabak 07. rujna 2020.

Kitten heels i ove će godine birati ljubiteljice niskih peta!

Bezvremensku nisku peticu svojevremeno je popularizirala Audrey Hepburn koja je obožavala niske i uske potpetice. U njima je mogla izgledati i hodati ženstveno, te ujedno provesti više sati u malo višim petama obavljajući mnoge poslove vezane uz glumu i humanitarni rad.

Audrey je u njima uvijek izgledala sređeno, a najčešće ih je nosila u kombinaciji sa slingback sandalama te uskim suknjama ili odijelima jednostavnog kroja.

Neke će reći da mikropeta od 3,5cm do nekih 5 cm i nije vrijedno nošenja, no u modu su se prije tri godine na velika vrata vratile upravo tzv. kitten heels, a ljubiteljice niskih peta složit će se je to idealna visina pri kojima mogu hodati bez osjećaja nelagode.

Na web stranici high street brenda Tommy Hilfiger, primjećujemo kako i ove sezone ima fenomenalnu ponudu atraktivne, moderne odjeće, obuće i accessoriese-a kojima prati aktualne trendove, zadržavajući smjer sportske elegancije.

Upravo ga je ta sportska elegancija ponukala pri dizajniranju gležnjača u kojima svaka fashionistica može izgledati zanosno i s nižim petama.

Gležnjače od brušene kože s potpisom Tommy Hilfigera dolaze u tri zamamne nijanse i to pink, beige i burgundy, te je na prvi pogled teško odlučiti koje bi ljepše pristajale uz svu odjeću koju posjedujemo u ormaru.

Što se pete tiče, ona doista i ne pripada klasičnoj mikropeti te je visoka 6.4 cm.

Brušena koža daje joj poseban elegantan finish kojeg zamišljamo kao idealnog pratitelja jesenskih lepršavih haljina nešto teže teksture, kao i crop hlača u kojima ćete izbrusiti svoj profinjen izgled.

Cijenu i upute za naručivanje, pogledajte OVDJE na službenoj Tommy Hilfiger stranici.