FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger ima traper sandale dostojne komplimenata!

Viktoria Mikulić 02. srpnja 2024.

Vraćamo se u 90-e!

Traper je bezvremenski, svestran i uvijek u modi – a ove godine ga posebno slavimo. Traper na traper trend je koji ne jenjava pa ako se ni ovog ljeta ne želite odreći svojih omiljenih traperica ili planirate kupiti nove vruće hlačice denim izdanja, mi smo pronašli idealnu kombinaciju uz njih.

Volimo traperice, traper jakne, traper torbe, traper topiće, no često zanemarujemo ono što i najjednostavniji look može podići na višu razinu, a to su traper cipele.

Cipele od trapera ne bi trebale biti u drugom planu jer vam iste odmah mogu pružiti pravu količinu It girl energije, a posebice model koji smo pronašli unutar Tommy Hilfiger web trgovine.

Riječ je o mulama od trapera koje su dio “Tommy Jeans” kolekcije. Ove krasotice vraćaju nas u 90-e svojom upečatljivom blok petom, a tu je i prepoznatljiv logo.

Vidimo ih uz razne traper kombinacije, ali i uz bijele haljine, mini suknje i crop topove. Od dnevnog do večernjeg izdanja, ove će sandale plijeniti pažnju na svakom koraku.

Čim smo ih ugledali, dogodila se ljubav na prvi pogled, što ne iznenađuje jer je ovaj model uistinu odlična investicija. Jednostavne, a posebne, vjerujemo da će jednako osvojiti svaku fashionisticu. Njihova cijena iznosi €109.90, a pronaći ih možete na njihovoj službenoj web stranici.