Moda

Tommy Hilfiger i Michael Kors – 10 ružičastih torbica na popustu od 50%!

Viktoria Mikulić 29. srpnja 2022.

Jer ljeto je kao stvoreno za vibrantne boje…

Kada bismo morali birati bismo li kupili torbicu koja košta čitavo bogatstvo i pritom je morali nositi iduće tri godine, ili bismo radije za tu istu cijenu nabavili nekoliko modela koje možemo izmjenjivati kroz različite lookove i godišnj doba – definitivno bismo se odlučili za drugu opciju.

Poznati high street brendovi donose pregrš noviteta koji su u skladu s najnovijim modnim trendovima i iako nije riječ o renomiranim markama, njihove torbice svojim dizajnom i cjelokupnim izgledom itekako nalikuju na neka od kultnih svjetskih imena.

A što kada bismo vam rekli da možete imati oboje. Michael Kors i Tommy Hilfiger brendovi su koje zna svaka pripadnica nježnijeg spola i zaljubljenica u modu. Njihovi odjevni komadi i modni dodaci ne prolaze nezamijećeno gdje god se pojavili, i pametna su investicija jer ih odlikuje kvaliteta, funkcionalnost i bezvremenski dizajn. Sreća, sada više ne morate izdvojiti previše da biste uz sebe imali nešto iz njihovih kolekcija. Multibrend store The Core snizio je cijene za 50% na torbice ovih modnih proizvođača, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je ljepša. Ovog puta odlučili smo izdvojiti torbe u pink izdanju.

Pinkish torbice koje su must-have ovog ljeta!

U nastavku donosimo galeriju s 10 favorita u ružičastoj boji zajedno sa sniženim cijenama:

Sve pink torbice možete pronaći na thecore.hr!