FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger fluffy slušalice za uši najupečatljiviji su zimski modni dodatak

Krešimir Šustić 03. prosinca 2020.

Osim što štite od hladnoće, bluetooth nam omogućuje da na svakom koraku slušamo omiljene božićne pjesme

Ove godine nas je dosta rano iznenadio snijeg, što nas je potaknulo na to da se na brzinu bacimo u potragu za modnim dodacima koji će nam pomoći da zadržimo toplinu prilikom izlaska iz kuće.

Niske temperature i svjež zrak koji donose su dobri za naše zdravlje, no kako se ne bismo prehladili ili promrzli, potrebno se osigurati prigodnim stvarčicama.

Zima je sama po sebi bogata ponudom brojnih accessoriesa koji nam pomažu da nadodamo šarenilo i jedinstvenost u naše modne kombinacije.

Tako najčešće posežemo za šalovima koji štite vrat i usta, rukavicama kako bi dlanovi ostali topli, ali i kapama zbog kojih nam se u većini slučajeva pokvari frizura.

Srećom, postoji svima dobro poznata alternativa koja nam dolazi u obliku neodoljivih slušalica za uši, napravljenih od toplih materijala koji štite naše uši od hladnoće.

Posebno zanimljiv primjerak smo pronašli na web shopu američkog brenda Tommy Hilfiger i zaljubili se na prvu u sve one pogodnosti koje nam nudi.

Dolaze u zanosnoj noćnoj nijansi plave boje, napravljene od mekog fluffy materijala te su ujedno i bluetooth slušalice uz pomoću kojih na svakom koraku možemo slušati omiljenu božićnu pjesmu.

Krasi ih logo američkog modnog mogula i tipke kojima možemo podesiti glasnoću glazbe koja svira.

Ovaj model kojeg trebamo pod hitno zbog snježnog pokrivača koji je prekrio zemlju, možete nabaviti klikom na LINK.