FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger espadrille i bijele haljine čine najdraži proljetni look!

Viktoria Šafranić 15. veljače 2021.

Stvorene za sve koji hodaju sunčanom stranom...

Espadrille su obuća koja je posljednjih godina dobila na značaju, prvenstveno zbog udobnosti, kao i ostalih prednosti poput lakog obuvanja i stylish dizajna. Što se tiče cijene, na domaćem tržištu možete pronaći pregršt povoljnijih modela, no ako se odlučujete za prepoznatljivo ime, budite spremni potrošiti nešto veći iznos.

S dolaskom sunca i u iščekivanju proljeća do kojeg nas dijeli nešto više od mjesec dana, počeli smo razmišljati o tenisicama, slingbacksicama, balerinkama i popularnim espadrillama. 

Još je definitivno prerano za njih jer se najčešće nose bez čarapa, a za tu ćemo se kombinaciju morati još malo strpjeti, no to ne znači da se ne možemo baciti u potragu za novitetima.

Američki brend Tommy Hilfiger među prvima je predstavio kolekciju espadrilla, a nama je posebno za oko zapeo model s jutenim potplatom, koji dolazi u tri boje. 

Bež, pink ili plava varijanta, s nezaobilaznim potpisom koji se nalazi na elegantnoj traci s bočnih strana, osvojit će srca fashionistica i postati must-have obuća u narednim mjesecima. Ugodne za nošenje satima, a pritom i prekrasne, ove će espadrille najbolje pristajati u bijele lepršave haljine midi duljine.

Jedva čekamo da svojim prisustvom ukrase gradske ulice i bez obzira na koji se outfit odlučili, neka bude jednostavan kako ih ne bi zasjenili.

Nove espadrille dio su Tommy Jeans linije, a ako su i vama jednako šarmantne, njihova cijena iznosi €69.90. Naručiti ih možete putem linka.