FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger čizmice sa zvjezdicama kao da su proizašle iz Hogwartsa!

Viktoria Šafranić 24. kolovoza 2020.

Originalne u svakom pogledu...

Crna je jedna od najpopularnijih boja koju posebice volimo nositi tijekom jesenskih i zimskih dana. Vječan je klasik koji odgovara svim prigodama i nijansa uz koju se može kombinirati pregršt tonova.

Kako kod odjevnih komada, tako i kod obuće, u svakoj kolekciji postoji barem jedan model u crnoj boji.

Uskoro ćemo iz japanki i sandala uskočiti u jesenske favorite koje s nestrpljenjem iščekujemo. Budući da će kao i svake sezone zasigurno naglo pasti temperature, dobro je opskrbiti se jednim parom čizmica u takvim situacijama kada nam tenisice ne mogu pomoći.

Prilikom kupnji čizama, najčešće nailazimo na one u crnoj i smeđoj boji. Nama s najdraži modeli koji u isto vrijeme pružaju stabilnost tijekom svih dnevnih zadataka, uklapaju se u svaki look i ističu se barem jednim detaljom.

Na službenoj stranici Tommy Hilfigera već smo polako pronašli neke nove modele među kojima jedan posebno zrači, a ima sve ono čemu težimo. Riječ je o crnim čizmicama na vezanje na koje su ušivene zlatne zvjezdice i zlatni znak na jeziku s natpisom HILFIGER.

Od casual odjevnih predmeta preko dana do svečanijih kombinacija za večernje izlaske, ovaj par obuće dobrodošao je u svim situacijama.

Na prvi pogled izgledaju kao da su proizašle iz Hogwartsa i sigurni smo da bi se svidjele brojnim čarobnjacima. Ako i vi želite dašak čarolije uklopiti u svoj jesensko-zimski ormar i na gradskom asfaltu ostaviti autentičan pečat, onda svakako putem linka čekirajte cijenu ovog modela.