FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger čizme najbolji su izbor ove jeseni

Mia Vodopija 08. listopada 2021.

Kvalitetni materijal, klasične boje i poznati logo...

Jedan od razloga kojem se veselimo svakom godišnjem dobu jest shopping! Možda zvuči površno, ali mi volimo upotpuniti našu garderobu s nekoliko ključnih komada bez kojih jednostavno ne možemo zamisliti dnevne i večernje modne kombinacije.

Kao što smo i očekivali, jesen nam je vratila kapute i pletene favorite poput  kardigana, džempera i pulovera, ali i one omiljene modele gležnjača i naravno, visokih čizama.

U ovoj sezoni, trgovine su prepune zanimljivim primjercima od kojih moramo priznati da nam je teško odabrati onaj jedan savršeni par.

Od toliko modela, boja i nijansi zna zaboljeti glava, ali mi se ne damo! Odlučni smo pronaći savršene gležnjače i čizme za ovo jesensko šarenilo.

Švrljajući ponudama brendova, naišli smo na favorite s Tommy Hilfiger web shopa i još uvijek se dvoumimo koje odabrati jer je svaki model poseban na svoj način. U galeriji ispod možete checkirati naše odabire.

Model do koljena izgleda fenomenalno i moramo priznati da je stvoren za one večernje modne kombinacije uz zavodljive haljine ili kožne suknje.

Tu je i klasičan primjerak od kožnog materijala koji nas podsjeća na neka prošla vremena te samim time unosi retro štih u dnevne lookove, kao i u party izdanja.

Sigurni smo u to da ćemo izgledati elegantno i chic, neovisno o tome koji model odlučimo kupiti.