FOTO by hr.tommy.com

Moda

Tommy Hilfiger chunky platforme s ombre efektom zrače sunčanim Coachella duhom!

Viktoria Mikulić 22. svibnja 2020.

Ekstravagantne u svakom pogledu!

Coachella je glazbeni i umjetnički festival koji se svake godine održava u gradiću Indian Wells u Kaliforniji, točnije u dolini Coachella u pustinji Colorado. Krajem ovog lipnja, trebalo se održati 50. jubilarno izdanje istog, no zbog situacije s Korona virusom, festival je nažalost otkazan.

Upravo ovom svjetski poznatom događaju posvećen je novi model obuće s potpisom Tommy Hilfigera.

Inače prepoznat po visokoj kvaliteti i ekstravagantnim primjercima stvorenim za one istančanog modnog ukusa, i ovog puta oduševio nas je šarmantnim novitetima.

Riječ je o chunky platformama koje se pojavljuju u dvije boje, žutoj i pink nijansi. Veoma se lako odijevaju zbog svojih elastičnih traka tako da su idealne i za one najužurbanije trenutke u danu.

Ako ste u potrazi za trendy obućom koja je prije svega iznimno udobna i u kojoj ćete bez imalo osjećaja težine koračati satima, znajte da ste na dobrom mjestu. Možda ovog ljeta u njima nećete moći posjećivati razne festivale, no sigurni smo da će van poslužiti za sve ostale aktivnosti.

Kamenčići na plaži neće vas nimalo nervirati, dok biste ih u japankama itekako primjećivali. Također, izvrsno će pristajati uz večernje odjevne kombinacije te u svaki look unijeti notu profinjenosti. Najposebnije su upravo zbog svog ombre efekta koji se presijava u nekoliko nijansi žute i pink boje.

Njihova cijena je €69.90 i znajte da je ovo jedan od onih modela koji će va potrajati nekoliko sezona. Drugim riječima, odlična vrijednost za uložen novac. Pronaći ih možete na linku.