FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger – 5 modela wedgesica u boji masline!

Viktoria Mikulić 18. srpnja 2022.

Zelena je hit ove sezone, no mi smo se umjesto fluorescentnih tonova odlučili za zagasitu nijansu…

Maslinasto zelena boja ljubimica je jeseni, no to ne znači da nije dobrodošla i u ljetnim mjesecima. Ovaj pomalo hladniji ton savršeno se stapa s mnogim drugim bojama.

Tommy Hilfiger wedgesice
€55.00

Znamo da je ljeto rezervirano za kričavije nijanse, jer kada ćemo iste nositi nego u srpnju i kolovozu, budući da najbolje pristaju u kombinaciji s brončanim tenom. Ipak, maslinasto zelena boja je posebna jer je neutralna baš poput nude nijansi, i štogod odjenuli, vjerojatno će vam odgovarati uz svaki outfit.

Ako birate odjevne kombinacije jarkih boja, obuća neka bude skroz jednostavna. Nećete pogriješiti ako uložite u sandale u boji masline, posebice kada iste dolaze s potpisom renomiranog američkog brenda.

TOMMY HILFIGER WEDGESICE U MASLINASTO ZELENOJ BOJI

Tommy Hilfiger wedgesice
€89.90

Tommy Hilfiger lansirao je 5 neodoljivih sandala na punu petu koje će biti ‘sveprisutne’ baš poput svih njihovih primjeraka.

Svaki put kada šetate gradom, osvrnite se na količinu Tommy Hilfiger modela koje nosi svaka modno osviještena žena. Prvenstveno, lako ih je primijetiti zbog njihovog jedinstvenog dizajna i mnogima su iste sinonim za udobnost i eleganciju.

Tommy Hilfiger wedgesice
€69.00

Ako volite boju masline i smatrate da bi se uklopila uz svaki vaš ljetni look, škicnite 5 Tommy Hilfiger platformi koje će vas pratiti tijekom svih dnevnih i večernjih aktivnosti.

Tommy Hilfiger wedgesice
€89.90

Od suptilnih modela do primjeraka s velikim logotipom, na vama je da odaberete one koje najviše odgovaraju vašem karakteru.

Tommy Hilfiger wedgesice
€89.90