FOTO by Instagram

Ljepota

Tomato Red nails boja je kojom ulazimo u pravi spring-mode!

Antonija Andabak 08. ožujka 2021.

Ovo zovemo pravom juicy nijansom!

Kao što možete uočiti iz naših objava, malo je reći da smo uzbuđeni zbog skoro dolaska proljeća. Bez obzira na još uvijek hladnije vrijeme, naši umovi službeno su u proljetnom načinu razmišljanja, a to znači da svoje odjevne kombinacije lagano prilagođavamo veselijim tonovima.

Naravno, ne samo odjevne kombinacije već je posebna pozornost usmjerena na make up i nokte u veselijim tonovima!

Sve dok ne uđemo u lagane haljine i ne obrišemo prašinu s kutija u kojima čuvamo proljetne dragocjenosti, posvetit ćemo pozornost noktima i polako napustiti sve tamne nijanse kojima smo obilježavali aktualnu sezonu.

Jedan od najlakših i najisplativijih načina za prelazak izgleda sa zime na proljeće sočna boja za nokte! Iako bordo boje, crne i smeđe uvijek dobro posluže u hladnijim mjesecima, proljeće traži svjetliju paletu lakova.

Koje proljetne boje za nokte biramo?

Klasike. Od crvenih, ružičastih do narančastih tonova koji izgledaju upečatljivo i atraktivno! Jedna od navedenih nijansi zove se Tomato Red i savršena je za proljetnu nails uvertiru!

Iako crveni lak izgleda sjajno tijekom cijele godine, za proljeće potražite crvenu nijansu s primjesom narančastog tona za briljantnu, sočniju izvedbu!