FOTO by INstagram @tom

Poznati

ToMa utjelovio Tomu Zdravkovića! Skidamo kapu za briljantan nastup!

Viktoria Mikulić 04. ožujka 2024.

“Ne kosite rosnu travu, Ne lomite mladu granu, Ostavite cvetna polja, Ostavite cvetna polja, Nek' cvetaju za Ljiljanu…”

Sinoć je na Novoj TV započela nova sezona poznatog pjevačko-plesnog natjecateljskog showa “Tvoje lice zvuči poznato”! Osam kandidata među kojima je Tomislav Marić ToMa, Alen Bičević, Antonija Dora Pleško, Mia Negovetić, Antonija Šola, Faris Pinjo, Luciano Plazibat i Marija Kolb bore se za titulu najboljeg. 

Bilo je tu mnogo odličnih transformacija i glazbenih hitova poznatih pjevača kao što su Doris Dragović, Mišo Kovač, Toni Cetinski i slično, no jedan je nastup briljirao i sve prisutne ostavio bez daha.

Tomislav Marić, poznatiji kao ToMa pokazao je svoje karizmatično lice i uprizorio jednog od najvećih vokala narodne glazbe.

Iako narodna glazba nije njegov žanr, ToMa je s dušom utjelovio Tomu Zdravkovića i njegov hit “Za Ljiljanu”. Ono što je kompletan nastup učinilo još emotivnijim je trenutak kada je Toma došao do svoje supruge Marine koja je sjedila u publici, i otpjevao joj poznate stihove. 

Stručan žiri, Renata Končić Minea, Goran Navojec, Enis Bešlagić i Mario Roth također su ostali bez riječi. 

Dok je Minea poručila Tomi da se malo zaljubila, Enis je uživao svim srcem, a na kraju i zapjevao u duetu s njim. 

Antonija Dora Pleško ponijela je titulu najbolje pjesmom “Drugi joj raspliće kosu” splitske legende Miše Kovača, a ToMa je završio drugi, iako je njegov nastup izazvao najveću nostalgiju.

Željno iščekujemo sljedeće nastupe svih kandidata i veselimo se njihovim transformacijama.