Moda

Tom Tailor lansirao jedan ruksak u pet ključnih nijansi!

Antonija Andabak 16. siječnja 2021.

Zagasite nijanse apsolutni su must have ove sezone, evo kako je to osmislio Tom Tailor s ovim ruksacima!

Iako ruksaci nisu novost na tržištu, Tom Tailor ruksaci u pet udarnih boja itekako jesu! Zasigurno ste primijetili mnogo accessoriese-a na high end i high street modnoj sceni i to brendova poput ASOS-a, Guess-a, Pull and Bear-a i mnogih drugih.

To su imena koja mame da potrošite više no što ste planirali, no mi želimo privući vašu pozornost ruksacima klasičnog izgleda, manjih dimenzija koji odišu luksuzom i modernim izgledom!

Ulična moda danas dozvoljava bogatu raznovrsnost modnih dodataka, od otkačenih čizama, do predimenzioniranih šalova, šešira i naravno torbica koje će privući više pozornosti od najskupljih krpica kojima se možete pohvaliti.

Tu istu pozornost zasigurno mogu privući i monokromatski ruksaci minimalističkih detalja poput ovih s potpisom jednog od najpoznatijeg nositelja linija sportske elegancije – brenda Tom Tailora.

Ruksaci su izrađeni od vrhunske imitacije kože i neće popucati pod većom težinom stvari. Također, prednji džepić je veoma suptilno našiven i ukrašen patentnim zatvaračem, dok je prostrana unutrašnjost pravi zgoditak za one kojima ipak treba malo više prostora, pa i onda kada je accessoriese u pitanju!

Vaš stil sada može biti upotpunjen ruksakom u boji koju ste zamislili jer je isti kreiran u klasičnoj crnoj, tamno plavoj, karamel smeđoj nijansi, upečatljivoj crvenoj i žutoj nijansi!

I dok cijena doista nije pretjerana za brend na kvalitetnoj razini i iznosi 370 kuna, možete biti sigurni da ćete Tom Tailor ruksak nositi ove sezone i mnoge iza nje, bez vidljivih tragova nošenja.

Tom Tailor, tamno plavi ruksak, 370 kn
Tom Tailor crni ruksak, 370 kn
Tom Tailor, smeđi ruksak, 370 kn
Tom Tailor, crveni ruksak, 370 kn
Tom Tailor, žuti ruksak, 370 kn

Naravno, mnoge ljubiteljice ruksaka već od prvih trenutaka nošenja ruksaka znaju koje je to olakšanje za leđa i slobodu ruku koje mogu primiti i više od jedne vrećice pune stvarčica koje ćete upecati u modnim trgovinama.

Neka jedna od tih stvaričica bude i Tom Tailor u ruksak u vašoj omiljenoj boji!