FOTO by Zara

Moda

Tom & Jerry traper tregeri – coolerski HIT iz Zare

Krešimir Šustić 21. travnja 2020.

Odvažnost nikada nije izgledala bolje!

Ne postoji ta osoba na svijetu koja nije pogledala barem jednu epizodu avantura najpoznatije mačke i miša koji su nas uveseljavali dok smo bili klinci. Uz njih smo odrastali, smijali se i zabavljali onako dječački iskreno i od srca, a i dan danas volimo se prisjetiti kakve su spačke jedan drugome radili.

Plavi komplet iz Pull&Bear-a ulov je tjedna o kojem smo sanjali

Pošto se moda petlja u sve i to nam odgovara, tako se i zadnjih par godina spanđala s omiljenim crtanim likovima i odlučila nas redovito častiti odjevnim predmetima koje krase naši nezaboravljeni junaci uz koje smo odrastali.

Na policama omiljenih trgovina pronalazimo hrpu stvarčica koje nam stavljaju iskren osmijeh na lice i na trenutak izađe dijete koje čuči duboko u svima nama.

Ovoga puta brend Zara počastio nas je s pravom poslasticom koja ne može ostati neprimijećena. Traper tregeri doživjeli su svoj veliki comeback iz 90-ih i vratili coolerski štih na gradske ulice, a u spoju s Tom&Jerry-em izgledaju bolje nego ikada prije.

Tamna nijansa i široki kroj pravi su primjer kako da s jednim komadom postignete buntovni look i pokažate svoju divlju stranu. Odlazak u grad dobit će totalno novu dimenziju zbog koje će vas svi gledati kao curu koja zna kako se nose trendovi.

Ako smatrate da imate dovoljno hrabrosti pokazati svoju skrivenu stranu, kliknite na LINK i nabavite ovaj statement komad.