FOTO by Calzedonia

Kids

Tom & Jerry ili Sylvester i Tweety? Calzedonia ima preslatke denim tajice za djevojčice!

Viktoria Šafranić 31. ožujka 2021.

Klasičan plavi jeans s omiljenom mačkom i mišem, ili bijele tajice iz Looney Tunes serijala?

Možda se djetinjstvo današnjih mališana u velikoj mjeri razlikuje od našeg i da nam je netko rekao kako naša djeca neće jednako uživati u svim onim igrama a otvorenom poput nas, vjerojatno ne bismo vjerovali.

Tko bi mogao zamisliti da će se tehnologija sve promijeniti i koliko god se mi trudili prisjećati ih na one važne stvari koje su uključivale maštu, jednostavno im ne možemo onemogućiti i u potpunosti zabraniti igranje igrica, gledanje Youtube kanala i slično..

To ipak ne znači da im nešto ne možemo prenijeti….Danas su animirani filmovi dostupni na svakom koraku i onaj lik koji im je jučer bio zanimljiv, već danas odlazi u zaborav jer se sve prebrzo mijenja.

No mi im svejedno možemo pokazati cartoon likove iz naših mlađih dana koji su dan danas veoma popularni, i koji će i naša dječica sigurno odmah zavoljeti. Uz kultne Mickey i Minnie Mouse, tu su i likovi iz Looney Tunes serijala, neponovljivi Tom & Jerry, Ptica trkačica i još brojni drugi uz koje smo se dobro nasmijali…

Calzedonia, talijanski brend najpoznatiji po proizvodnji zavodljivog donjeg rublja i tajica, prepoznala je njihovu važnost i u kolekciju za djevojčice uvrstila dva modela tajica s uzorkom iz kolekcije Warner Bros.

Jedne dolaze u traper izdanju i krase ih nezaobilazni Tom & Jerry, svaki na jednoj nogavici, dok su druge potpuno bijele i upotpunjene sitni motivima Tweety i Sylvestera.

Obje su rezervirane za proljetne dane i sve one aktivnosti u vrtiću koje će naše princeze proživjeti u narednim mjesecima.

Cijena svakog modela iznosi 99,90 kuna, a za više informacija posjetite njihovu web trgovinu.