FOTO by Tezenis

Moda

Tom & Jerry glavne su njuške nove Tezenis kolekcije!

Antonija Andabak 15. ožujka 2021.

Od glave do pete u Tom&Jerry printu, zašto ne!

Kolekcija koja ima materijala postati jedna od popularnijih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, definitivno je Tezenis Tom and Jerry kolekcija!

Lansirani komadi odjeće raznovrsni su i prožeti printom jednog od najpopularnijih animiranih likova koji pobuđuju zanimanje velikih i malih fashionistica!

Dizajneri ove modne kompilacije zaslužni su za raznolikost odjevnih komada i brojčano stanje pri čemu doista imate izbora pronaći onaj komad, idealan za sebe!

Suknjice, jaknice, tregerice, donje rublje i pidžamice, vaš će ormar biti ispunjen kulerskim stvarima koje će unijeti veselje, ne samo među vašom odjećom,već će biti zaslužne za boostanje vašeg raspoloženja!

Tezenis smo oduvijek povezivali isključivo s donjim rubljem, pa bismo se s prijateljicama često konzultirali u vezi top brendova isplativih za kupovinu dobrih, a povoljnih grudnjaka i gaćica. Iskreno, manje su nam na pamet padale druge stvari poput tajici, majica i jaknica.

Do sada. Traper suknje koje će nesumnjivo biti hit ovog ljeta, lako će se kombinirati uz niske tenisice i običnu bijelu majicu, ali i za odlazak do plaže kada će biti dovoljan samo kupaći kostim i ta ista Tezenis traper suknjica.

Proljetno vrijeme nesumnjivo će zahtijevati slojevito odijevanje stoga biste mogli checkirati jednostavne T-shirt majice, traperice ili jednostavnu traper jaknicu koja upravo zbog Tom and Jerry printa sadrži svoj dječji šarm i koja naravno, neće proći nezapaženo.

Kako izgleda odijevanje od glave do pete u T&J kombinaciji, pokazale je modna blogerica thelxia_valeria_frangoudes koja je odabrala topić, loose trapke visokog struka i naravno čarapice.

Izgleda poprilično dražesno zar ne? S obzirom na to da je kolekcija ugledala svjetlo dana početkom ožujka, očekujemo više objava modnih influencerica s ovim razigranim uzorkom!

Cijelu kolekciju pogledajte na linku službene Tezenis stranice gdje ćete pronaći doista bogat izbor za velike i male, ideje za poklone ali i komade kojima ćete se počastiti, zaslužili ste!