FOTO by Instagram @tadinasilmis / @nowoscipysznosci

Dom

Toffifee – veliki povratak limitiranog izdanja omiljene slastice!

Daria Lovrić 18. listopada 2022.

Obožavamo seriju s duplom čokoladom!

Najčarobnije godišnje doba se bliži, a samim time stižu i limitirana izdanja omiljenih slatkiša. Neki dolaze u novom ruhu, a neki od njih su prethodne godine oduševili nepca diljem svijeta stoga ove godine doživljavaju svoj veliki comeback.

Toffifee s duplom čokoladom postaje stvarnost!

Nakon limitiranog izdanja ukusnih Toffifee s bijelom čokoladom, oduševljeni smo viješću da se izdanje s duplom čokoladom vraća kako bi nam uljepšalo nadolazeći period. Slasna karamela, lješnjak i dupla čokolada spoj su koji smo strpljivo čekali.

Od 1973. Toffifee pruža jedinstveno iskustvo okusa svojom kombinacijom lješnjaka, nougat kreme i čokolade – i sve to na svoj jedinstven način. Toffifee vraća svoje limitirano izdanje koje obožavaju baš svi, a posebice veliki ljubitelji čokolade.

Toffifee Double Chocolate, kao što i samo ime govori, karakterizira jača nota kakaa u nougat kremi. Ovo limitirano izdanje Toffifee-a u Njemačku dolazi u prvom mjesecu 2023. godine.

Ako kroz određeni period ne saznamo informaciju da stiže i na naše police, nadamo se da i vi imate nekog bliskog u Njemačkoj i da ćete moći uživati u ovoj rapsodiji okusa.