FOTO by Instagram @schokolade

Iće & piće

Toffifee s bijelom čokoladom postaje stvarnost!

Viktoria Mikulić 16. ožujka 2022.

Od jeseni širom otvorite oči jer dolazi nova poslastica…

Iako nam ništa ne može uljepšati godinu kao spoznaja da dolaze Kinder Bueno mini čokoladna jaja, imamo još jednu bombastičnu vijest – dolazi Toffifee s bijelom čokoladom!

Nakon klasika, obožavatelji ovog kultnog slatkiša prošle su godine imali priliku isprobati Toffifee s okusom kokosa koji je predstavljao pravi tropski raj, a sada stiže onaj s bijelom čokoladom za koji ne sumnjamo da će biti jedinstven užitak za nepce…

S velikim zadovoljstvom možemo izvijestiti da će Toffifee bijela čokolada ovog listopada upotpuniti police sa slatkišima trgovačkih lanaca.

Na brojnim Instagram profilima ovog je tjedna objavljena fotografija novog Toffifeeja s bijelom čokoladom. Ljubitelji slatkiša i ljubitelji Toffifeeja već duže vrijeme maštaju o popularnom slatkom zalogaju s bijelom čokoladom, a sada su im molitve konačno uslišene.

Međutim, ovo će biti ograničeno izdanje koje je dostupno samo kratko vrijeme. Dakle, moramo se opskrbiti bijelom čokoladom s ogromnim zalihama Toffifeeja.

Gotovo sve je slično kao kod klasične verzije. Unutar Toffifeeja nalazi se prženi lješnjak umočen u karamelu, jedina je razlika u kremastom nadjevu od bijele čokolade.

Što se tiče cijene, Limited Edition Toffifee White Chocolate sigurno se neće razlikovati od uobičajenog Toffifeeja.