Odjeća

Točkice nastavljaju vladavinu i u 2021. – ovo su najelegantnije bluze poznatih high street brendova!

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2021.

Uzorak koji nam je odavno prirastao srcu i ove ćemo godine s ponosom nositi...

Svatko od nas ima svoj omiljeni uzorak, a upravo oni puno govore o našem karakteru. Kada ugledamo osobu koja nosi cvjetni print, prvo na što nas ista asocira je nježnost i romantika. Cvijeće donosi određenu dozu razigranost, ali nas istodobno i smiruje.

Svoje mjesto na poželjnoj listi pronašao je i animal print, kojeg danas viđamo na svakom koraku. Od leopard, zmijskog ili kroko uzorka, uvijek se unutar trgovina high street brendova može pronaći barem jedan komad koji upotpunjen životinjskim ruhom.

Animal print najčešće nose samopouzdane žene koje se ne boje pokazati svoje pravo JA, i uvijek teže tome da su njihovi outfiti originalni.

Tu je još i karirani uzorak koji je dobrodošao u zimskim mjesecima, kao i mornarski print – prugice, koje su omiljen odabir fashionistica ljeti.

No onaj koji ima posebnu draž i ne znamo postoji li osoba kojoj nije drag, definitivno je točkasti print.

U njemu će radost pronaći sve zaljubljenice u vintage stil, jer nas svojim ljupkim izdanjem vraća u prošla vremena, ali istodobno donosi osvježenje na modnoj sceni.

Točkasti uzorak i najjednostavniju odjevnu kombinaciju podiže u trenu, a mi smo pronašli 5 bluza koje će uz klasične traperice, postati najpoželjniji look.

Na policama high street brendova Mohito, Mango i Reserved pojavilo se ovih 5 ljepotica, koje su nadahnuće za outfite u idućim mjesecima.

Većina dolazi u popularnom crno -bijelom izdanju, no i u kombinaciji s krem nijansom, točkice izgledaju divno.

Nadamo se da će vam ovi chic modeli poslužiti kao inspiracija za dnevni i večernji look.