FOTO by Mango

Moda

Točkice i otvorena leđa glavni su aduti koji Mango haljinu čine ljetnim favoritom!

Daria Lovrić 11. srpnja 2023.

Chic primjerak za šetnje uz rivu ili romantične večere uz zvuk valova!

Haljine otvorenih leđa su već neko vrijeme popularan modni trend i često se pojavljuju na modnim pistama i crvenim tepisima. One su elegantne, senzualne i mogu biti odličan način da istaknete svoj stil i izgledate atraktivno.

Mango haljina otvorenih leđa s točkicama 1
Mango haljina otvorenih leđa s točkicama

Osim što izgledaju elegantno, haljine otvorenih leđa pružaju i nekoliko praktičnih prednosti. One omogućuju veću slobodu pokreta i udobnost, dok otvorena leđa pružaju senzualnost vašem izgledu, bez da otkrivaju previše kože.

Mango haljina otvorenih leđa s točkicama 2

Glavni savjet za ljetnu sezonu – stavite leđa u prvi plan!

Unutar nove Mango kolekcije pronašli smo IT haljinu otvorenih leđa koja spaja nekoliko modnih trendova. Osim efektnog okruglog izreza na leđima, ova krasotica dolazi u kombinaciji dvije bezvremenske boje – bijeloj i crnoj i krase ju razigrane točkice.

Sam print čine crne točkice grupirane u kružne oblike koji vizualno kreiraju formu većih točki. Osim elegantnog izreza na leđima, ova maksi haljina ima duboki prorez sa strane koji će naglasiti vašu liniju tijela.

Mi ju vidimo u svim ljetnim kombinacijama počevši uz casual izdanja uz ravnu obuću poput sandala i natikača, ali i uz wedgesice i sandale s visokom potpeticom za romantične večere uz more.

Cijena ovog chic primjerka iznosi 69.99 €, a možete ju naručiti putem Mango web trgovine.