FOTO by River Island / Instagram @riverisland

Moda

Točkasti uzorak i perje – kombinacija koja na zanimljiv način spaja nespojivo!

Krešimir Šustić 06. studenoga 2020.

Atraktivan komplet koji donosi pariški chic u našu garderobu

Navikli smo na to da modni svijet ruši barijere koje su postavljene još u prošlosti, pogotovo kada se radi o trendovima modernog doba koje svakodnevno viđamo na gradskim ulicama i društvenim mrežama.

Zahvaljujući internetu, imamo prilike vidjeti kako svjetske fashionistice nose upečatljive i ključne komade u svojim kombinacijama, te samim time u našim glavama stvaramo nove kreativne ideje.

Znamo da je moda igra u kojoj spajamo nespojive modele odjeće, obuće i modnih dodataka, kao i neke od donedavno nepovezanih uzoraka, materijala i krojeva.

Švrljajući raznim web shopovima, naletjeli smo na dva zanimljiva noviteta na River Islandu, koja su nam na prvu zapela za oko.

Radi se o neodoljivom kompletu u crnoj boji, koji se sastoji od hlača visokog struka i košulje ukrašene točkastim uzorkom, ali i perja koje se nalazi na kraju rukava i nogavica.

Ova dva must-have odjevna predmeta stvorena su da iskaču iz mase, budu upečatljivi i drugačiji, te da donose eleganciju, sofisticiranost i pariški chic u naše garderobe izdanjem koje jednostavno ne može proći nezamijećeno.

£40

Možemo ih spojiti s tenisicama u casual outfitima, sa salonkama, čizmama i gležnjačama u poslovnim i večernjim lookovima uz dodatak statement modela torbice.

£45

Ukoliko je vašem ormaru potrebna samo jedna atraktivna stvarčica koja će se isticati u moru drugih, slobodno možete svaki komad kupiti zasebno.