FOTO by Mango

Moda

Točkasti komplet iz Manga čuvamo za posebne večeri uz zalazak sunca i miris mora

Krešimir Šustić 29. srpnja 2020.

Chic kombinacija iz snova koju bi odobrila i Carrie Bradshaw

Dok laganim tempom plovimo kroz ljeto, trgovine diljem grada na svoje police izlažu trendi primjerke koji nam navješćuju da ćemo još neko vrijeme uživati u sunčanim danima i lepršavim outfitima sve dok nas jesenske kiše ne zaustave u tome.

S obzirom na to da još imamo vremena nositi sve te divne i prozračne komade koji su se smjestili u naše garderobe, potraga za novitetima pruža nam neopisiv osjećaj zadovoljstva i leptiriće u trbuhu.

Ova sezona nas je počastila brojnim must-have stvarčicama koje su obogaćene raznim bojama, uzorcima i detaljima, a najviše se ističu haljine, sandale, topići i nezaobilazne suknje.

Među favoritima, definitivno se nalazi kompletić od dva upečatljiva dijela istog dizajna, koja se mogu nositi zajedno ili kao zasebni odjevni predmeti u raznim kombinacijama.

Jednog stvorenog za večernje aktivnosti, izlaske i druženja, pronašli smo na web shopu brenda Mango i istog trena ga bezuvjetno zavoljeli, te poželjeli da postane dio naše privatne kolekcije.

Top i suknja asimetričnog su dizajna, ukrašeni točkastim uzorkom i popularnim volanima, a svojim upečatljivim crno-bijelim izdanjem pristaju uz statement modele torbica i sandala s blok ili punom petom, kao i uz elegantne natikače.

Jednu od kraljica sezone možemo kombinirati i uz oversized t-shirte, košulje i bluze, a bazični top s tamnijom nijansom traperica, kratkim hlačicama ili širokim modelom hlača.

249,90 kn
449,90 kn