FOTO by Reserved

Moda

Točkasta suknja u 2 neodoljive boje stvorena je za ples na mjesečini

Krešimir Šustić 10. travnja 2020.

Nemoguće je odlučiti koja je čarobnija!

Iako smo svjesni činjenice da su filmovi daleko od realnosti, oduvijek nas je privlačila jedna stvar kojoj nismo nikako mogli odoljeti. Radi se o romantičnim večerama u kojima su uživali naši omiljeni likovi, a bile su uvijek popraćene magičnom atmosferom, zvjezdanim nebom i naravno, savršenim outfitom u kojem se dama osjećala baš poput princeze.

Guess lepršava suknja kojom ćete plijeniti pažnju na svakom koraku

Tražeći idealnu krpicu koja bi vam mogla poslužiti za takvu prigodu, naš modni radar zastao je na web shopu brenda Reserved. Čim smo je ugledali, znali smo da je to ta stvar koja može svaku večeru pretvoriti u bajkovitu noć za pamćenje.

Čarobna suknja dolazi u klasičnoj crnoj boji i baby zelenoj nijansi, a krasi je trendi uzorak na točkice koji je preplavio proizvode diljem trgovine. Sastoji se od dva sloja, a posebno nas je očarao gornji koji podsjeća na til.

Možete je isfurati u večernjim kombinacijama uz bluzu ili topić i nezaobilazne sandale na blok petu, a u casual kombinaciji uz tenisice i umetnutu majicu svaki odlazak u grad ili na kavu dobit će dozu coolerskog štiha.

Volimo high street brendove jer doslovno svaki izlazak iz kuće njihovim komadima pretvaramo u modnu igru. Ukoliko smatrate da je ona pravi izbor za vas, kupiti je možete klikom na LINK.