FOTO by Zara

Moda

Točkasta i pletena – Zarina shopper torba za svakodnevno nošenje!

Viktoria Šafranić 16. travnja 2021.

Dizajn bezvremenskog stila koji ćete moći nositi i idućih sezona...

Torba, najzastupljeniji modni detalj koji nas prati u svim prilikama i bez kojeg ne možemo zamisliti svakodnevicu, u današnje vrijeme može se pronaći u bezbroj modela, oblika i boja. Od bucket primjeraka, tote torbica do kovčega, ruksaka i crossbody torbi, nije lako odlučiti se samo za jednu.

Za proljetne dane ipak smo upikirali jednu neodoljivu torbu u svijetlom ruhu koja je spoj klasike i trenda.

Iako joj je službeni naziv ‘shopper torba’, mi ovu krasoticu iz Zare zamišljamo u svim dnevnim i večernjim izdanjima.

U bež boji, uklopit će se uz svaki outfit, a nježne točkice čine je najromantičnijim primjerkom. Ova torba veoma je prostrana te će poslužiti kao praktičan dodatak uz ležerne i poslovne kombinacije.

Osim za gradsko španciranje, odlazak u shopping, mi bismo je svakako onijeli na izlet ili u društvu iste proveli dan na plaži.

Svaka prava fashionistica ovaj naizgled jednostavan accessories pretvorit će u pravu modnu poslasticu, uz brojne odjevne komade u vibrantnim tonovima.

Osim što je možete nositi samostalno, naš prijedlog je oko ručki zavezati stilsku maramu s proljetnim motivima koja će je učiniti još elegantnijom.

Uz nju najviše vdimo špagerice u nude tonovima, lepršavu prozračnu haljinu i blago valovitu frizuru uz šarmantne viseće naušnice.

Ako se i vas jednako dojmila i želite je čim prije imati uz sebe, naručite je putem linka po cijeni od 299,90 kuna.