FOTO by Naf Naf

Moda

Točkasta haljina i suknja tandem su uz vedro nebo!

Viktoria Šafranić 19. ožujka 2021.

Suptilan make up, lagane kovrče i sandale na punu petu bit će najdraži modni suputnici ovih stylish kreacija...

Iako je mjesec ljubavi iza nas, mi romantične duše tijekom cijele godine volimo osjetiti dašak nježnosti u svojoj svakodnevici. To je moguće ostvariti na razne načine.

Prvenstveno, svom partneru možemo svaki tjedan ostaviti neku poruku, sitnicu koja će mu uljepšati dan, a koja će i nas učiniti sretnijima. Tu i tamo si možemo priuštiti i večeru sa svijećama, bocu vina ili pjenušavu kupku, kako bismo se razmazili u potpunosti.

Pružati ljubav svaki dan je nešto najljepše što možemo učiniti, a čak i kada nas nešto izbaci iz takta i nije sve onako kako smo zamislili, možemo si pokušati omogućiti maleni podsjetnik koji će nas uvijek asocirati na nježnost.

Mi smo ga pronašli u vidu odjevnih predmeta koje krasi baby blue nijansa, a koji će s takvom lakoćom uvijek održavati naše dobro raspoloženje, jer je jedan pogled na njihov vintage točkasti uzorak sasvim dovoljan da se osjećamo dobro.

Divna haljina midi dužine i suknja plisiranog kroja izmamili su nam osmijeh na lice, a djelo su kultnog brenda Naf Naf.

Napravljene su od tila, materijala koji zrači romantikom, a upotpunjene su i crnom trakom. Nedavno smo predstavili i njihove torbice, šarmerice čiji je dodatak također bio točkasti print u obliku marame.

S obzirom da je na ovim odjevnim predmetima riječ o najsvjetlijoj nijansi koja nalikuje vedrom nebu, nije naodmet iskombinirati je s Naf Naf torbicom tamno plave boje koju možete potražiti u nastavku.

Naf Naf plava torbica asocira nas na noćno nebo prepuno zvijezda!

Ove ljupke odjevne komade možete potražiti u svim Naf Naf trgovinama.