Recepti

Toblerone Cheesecake – čokoladni biskvit, kremasti sir, nougat i hrskava mliječna čokolada!

Viktoria Šafranić 06. travnja 2021.

Spoj čokolade i sira može rezultirati samo fantazijom...

Netko bi rekao da je grijeh uopće pomišljati na slatko nakon pretjerane konzumacije hrane kojoj smo nazočili tijekom vikenda, no ne možemo si pomoći ugledavši ovaj sočan desert koji mami na griz.

Iako smo nakon Uskrsa striktno odlučili krenuti s treniranjem i pravilnom prehranom, Toblerone Cheesecake sasvim je dovoljan razlog da ta naša odluka padne u vodu, barem još na tjedan dana.

Ambalaža je već dovoljno poželjna da je odmah poželimo, a kamoli tek jedan zalogaj ove slatke poslastice.

Toblerone Cheesecake čini čokoladni biskvit, sloj kremastog sira i preljev od mliječne čokolade s hrskavim nougatom.

Iako nije dostupna kod nas, to nas neće pokolebati da već danas istražimo koji bi nam je poznanik iz inozemstva mogao čim prije dopremiti. Također, predlažemo da napravite vlastitu verziju Toblerone Cheesecake koja bi mogla ispasti još finije.

Prošli tjedan napisali smo recept za Kinder Bueno Cheesecake, torti kojoj malo tko može odoljeti, a sigurni smo da će i ovaj slatki jednako zapanjiti vaša nepca.

Kinder Bueno Cheesecake bez pečenja – najsočnija torta u povijesti čovječanstva!

Snježni pokrivač sasvim je dovoljan razlog da poslijepodne provedemo u četiri zida, pripremajući ovu nezaobilaznu tortu. Slatkoljupci i svi gurmani, trk do trgovine po namirnice jer se zaista jednostavno priprema, sudeći po brojnim receptima koje možete pronaći online.