FOTO by PR

Dekor

Tmuran ponedjeljak uljepšajte kuhanim vinom u najčarobnijoj božićnoj bajci!

PR 15. studenoga 2021.

Finjak će i ovog Adventa biti centralno mjesto okupljanja...

Još jedna izazovna godina iza nas, puno loših vijesti i neizvjesnosti. Ekipa iz Finjaka je danas odlučila biti potvrda da na njih možete računati kad riječ od dobrim vijestima i zasigurno stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Kako bi rekao jedan slučajni prolaznik koji je naišao dok se kulisa spremala „Hvala Vam ljudi, ovo mi je danas trebalo“, pa hvala Vam da zajedno dočekujemo 5 godinu za redom u čarobnoj bajci caffe bara Finjak.

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica.

Svakako morate i probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja).Mališani su česti posjetitelji našeg Finjaka, a za njih imamo naslađuj čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Sjedenje na visokim stolovima (ručno oslikanim bačvama likom orašara) djela  akademskog kipara Denisa Sviraća još više će Vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima.

Sva hrana i piće bit će poslužena u ambalaži „to go“ pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće, te najbolje emocije.Zajedno stvorimo prekrasne uspomene da ipak ovo godine ne bude jedna od onih „kojih se radije ne bi sjećali“.

Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku, jer Vaše uspomene su i naše.

Čekamo Vas s nestrpljenjem.