Njega kože

Tko to grije hladne ruke djevojke Joška Lokasa?

Viktoria Šafranić 18. travnja 2017.

Jelenu Katarinu Kapu zaveli Ljubavnici!

Topla večer na Zrinjevcu bila je idealna za šetnju romantičnog mladog para. Držeći se za ruke mamili su poglede brojnih prolaznika budući da su svi u ljepotici prepoznali bivšu pratilju Miss turizma i djevojku poznatog voditelja Joška Lokasa. Manekenka Jelena Katarina Kapa snimila je naime te večeri spot za pjesmu ”Hladne ruke” popularnog zagrebačkog benda Ljubavnici.

Spot je sniman na poznatoj lokaciji omiljenoj našim glazbenicima, dok je drugi dio sniman na području Jastrebarskog. Kako je sve izgledalo i kako su se Ljubavnici snašli sa Lokasovom djevojkom pogledajte u aktualnom spotu ”Hladne ruke” :

O bandu:

“Reci što da ti dam”, “Bila si najbolje”,”Još sam tvoj” – tri su singla, mladog i perspektivnog zagrebačkog benda Ljubavnici. Mario Regelja – vokal i tekstopisac, Igor Stanković – bas, Kristijan Slavić – bubanj, Borna Biondić – gitara, Stjepan Malkoč – klavijature u suradnji s Antonijom Šolom i aranžerom Zoranom Švigirom Švigijem sve više osvajaju publiku diljem Hrvatske, ali i izvan njezinih granica. Iako novi i mladi Ljubavnici su svoje iskustvo stekli prateći poznate estradne pjevače na njihovim turnejama. Svojom pjesmom “Bila si najbolje” predstavili su se na Aurea festu Požega.