Tko su best-dressed face ovogodišnje Coachelle?

Marko Stipić 19. travnja 2017.

Sezona festivala Coachellom je službeno je otvorena!

Zvijezde definitivno nisu bile sramežljive; poigrale su se odjevnim komadima pa tako ove godine imamo poprilično eklektičan stilski mix. Osim uobičajenog neo-hippie izdanja i cvjetnih kruna koje smo navikli viđati na svjetski poznatom festivalu, imali smo priliku vidjeti jasan 90’s revival u svom punom sjaju. Pojedine zvijezde odlučile su otići i korak dalje, među njima je i supermodel Kendall Jenner koja se odlučila za futurističku varijantu baggy sleeves topa.

Najveći wow trenutak dakako potpisuje Rihanna u svom Gucci kompletu. Muscle t-shirt uparen s Gucci shortsom i creeper tenisicama genijalna je nadogradnja blještavom i providnom kombinezonu. Rihanna je trenutak ovjekovječila i fotografijom za svoj Instagram profil, uz opis: “ Ne mogu još ići doma jer još uvijek nije dovoljno ljudi vidjelo moj outfit”.

Photo by: Instagram/ Rihanna

Veliki modni aplauz dobila je i Selena Gomez za svoj floralni outfit. Plava ljetna haljinica s bandanom odgovarajućeg printa i minimalni make up nešto je u čemu Selenu želimo viđati i češće.

 

Donosimo vam pregled Best-dressed liste kraljica Coachelle:

Photos by: Splash News Online / Fameflynet

Photos by: BFA

Photos by: BFA / Jonathan Leibson/ Getty

Photos by: Jerrit Clark / BFA

Photos by: BFA / Pressphotodirect/ Beuer-Griffin

Photo by: BFA