FOTO by Amazon

Zabava

Tko kaže da žene ne vole nogomet? Gigantska lopta za ljetna druženja na otvorenom!

Viktoria Mikulić 15. srpnja 2022.

Ovog ljeta, pripadnice nježnijeg spola itekako će konkurirati muškarcima u svladavanju ove predimenzionirane lopte…

Nogomet? Rukomet? Košarka? Odbojka? Zašto bi naši muškarci bili u prvom planu kada govorimo o ovim sportovima? Oni koji smatraju da žene ne znaju previše o sportu, itekako se varaju. Dokaz tome su i naše Olimpijke i svjetske prvakinje na koje smo iznimno ponosni…

nogometna lopta

Mega nogometna lopta za uživanje u aktivnostima na otvorenom

Ovog ljeta, svatko će se moći okušati u svladavanju nogometne lopte, ako je to uopće moguće. Abnormalne veličine, ova će lopta biti vaša omiljena aktivnost u ljetnim danima, ali i odličan kardio trening, umjesto znojenja u teretani.

mega lopta za plažu

Cijela obitelj može se uključiti u trku za loptom, no za to će vam biti potrebno veliko dvorište ili neki veliki teren. S obzirom na to da bi vam vrlo brzo moglo postati vruće dok gurate ovu gigantsku loptu, predlažemo da dress code budu kupaći kostimi, i po mogućnosti, da vam je blizu more ili bazen u kojima se možete osvježiti.

nogometna lopta

Iako je napravljena od izdržljivog materijala izrađenog da traje, koristite ga samo na mekim površinama i dalje od svega što bi moglo probušiti loptu. Ova lopta uključuje i brzi ventil za najbrže punjenje pumpe (ne pokušavajte ovo napuhati na usta jer ćete se onesvijestiti pokušavajući).

mega lopta za plažu

Ovu loptu smo pronašli na Amazonu po cijeni od $78.97!