Film

Tko jedva čeka otići u kino? Od četvrtka imate priliku, a možete povesti i psa!

Viktoria Šafranić 11. svibnja 2020.

Sigurno će vas privući barem jedan od filmskih naslova...

Dva mjeseca, ako ne i više prošlo je od našeg posljednjeg odlaska u kino i svi filmoljupci zasigurno s velikim nestrpljenjem iščekuju otvorenje istog. Iako se većina navukla na serije, bombardirala Netflix i srušila sve rekorde gledanosti, ipak smo se zaželjeli odlaska u pravo kino.

Možda klasično kino još nije otvoreno, no jednako nam se sviđa pomisao na to da negdje pod zvijezdama gledamo u veliki ekran i uživamo s jačom polovicom u najboljim filmskim hitovima. Idealna alternativa stiže na sreću svih zagrepčana.

Tu mogućnost da uživamo u blockbusterima pružit će nam Zoran Krečar iz zagrebačke tvrtke ‘Kreativna Poslovna Rješenja’ koji je zajedno s partnerima uspio dobiti dozvolu za Drive in kinom na istočnom parkiralištu Zagrebačkog Velesajma.

Organizator se pobrinuo za sve pa će tako zvuk filma posjetitelji moći pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji. Za vrijeme projekcije, gledatelji će se moći okrijepiti i osvježiti grickalicama i pićima iz poklon paketa koji će svaki od njih dobiti pri ulasku u prostor kina.

Također, na raspolaganju će biti veći broj toaleta s tekućom vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju, kao i spremnicima s poklopcima za sigurno odlaganje korištenih papirnatih brisača.

Od četvrtka, 14. do 21. svibnja na dva velika ekrana od 15 metara prikazivat će se sljedeći filmski naslovi: Yesterday, Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

Cijena ulaznica je 100 kuna, a sav prihod bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Po dvije osobe smiju biti u autu, a naravno dopušteno je povesti i četveronožnog ljubimca na zadnjem sjedištu kojem će ovo zasigurno biti uzbudljiva večer baš kao i svima nama.

Ulaznice možete nabaviti već danas na linku, a za više informacija posjetite njihovu službenu stranicu.