FOTO by Instagram

Poznati

Tko je prikazao realno stanje kod kuće, a tko je uživao u prirodi? Evo kako su poznate Hrvatice proslavile Uskrs!

Antonija Andabak 13. travnja 2020.

Šunkica i jaja na stolu, odlazak s djecom u prirodu ili opuštanje uz pivu nakon dječjeg spavanca...Uskrs poznatih doista je zanimljiv!

Brojne su poznate influencerice na društvenim mrežama čestitale su Uskrs svojim obožavateljima te su otkrili kako provode blagdan u karanteni. U svojim objavama prednjače one s Instagrama koje pratitelji lajkaju i komentiraju u superlativima, a osobito su zabavni kratki videi koje objavljuju u samoizolaciji.

Tako je Ella Dvornik objavila vrlo jednostavnu fotografiju jaja obojenih u luku, no prava zabava dolazi tek kasnije kada pridružila Instagram izazovu #MajketiChallenge i objavila urnebesan video svojih kolegica koje pokazuju da boravak s djecom nije glamurozan kako se prikazuje na društvenim mrežama, a kasnije, kada su djevojčice zaspale, počastila se pivom, zasluženo!

View this post on Instagram

Ajmo bit iskrene

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Poznato lice malih ekrana, Marijana Batinić, nedavno je otkrila kako za pet mjeseci stiže prinova u obitelji, a kako kaže, trudnička je samoizolacija nije spriječila da uživa u pravom pikniku sa svojom obitelji. Ispod fotografije na kojoj sa svojom djevojčicom uživa u blaganskom jelu i tucanju jajima, dok pas također želi omastiti brk, napisala je: “Sretan Uskrs i da što prije grlimo i ljubimo svoje najmilije, a ovo vrijeme u izolaciji iskoristimo za stvaranje divnih uspomene!”

Život u doba korone, kako ga voli nazvati Nevena Rendeli, nije spriječila ovu mamu tri živahne djevojčice da zablista u zelenoj haljini i poigra se s dječicom na topao i divan dan. Izgleda da je joj i kućni režim odgovara te je na sam Uskrs objavila fotografiju u kojoj drži košaru punu povrća te pozvala svoje pratitelje da kupuju hrvatske proizvode i podrže naše proizvođače domaćih proizvoda!

Vrckasta Maja Šuput u uvijek sređenom izdanju, ni ovoga puta nije razočarala objavivši fotografiju na kojoj uzbuđeno drži uskršnje jaje u namjeri da pobojedi svog supruga Nenada Tatarinova u tucanju jajima. Svojim je obožavateljima poželjela sretan Uskrs od Šuput Tatarinov family!

Sretan Uskrs svima je poželjela uvijek nasmiješena i raspoložena Franka Batelić koja je izašla u šetnjicu sa sinom Viktorom te napisala: “Viktorov prvi Uskrs. Nek vam je svima SRETAN…koliko god drugačiji nego inače.” Njeni su pratitelji poželjeli njoj, sinu i suprugu Vedranu sretan i miran Uskrs!