Iće & piće

Tko je Gin vašem toniku? Ta specijalna osoba ovog Valentinova zaslužuje prigodnu bočicu!

Viktoria Mikulić 11. veljače 2021.

Šumsko voće i gin neopisiv su spoj za naša nepca!

Ako je Valentinovo raspoloženje već lagano na nivou, dopustite da vam ga još malo podignemo s dva nova gina koja su kao stvorena za Dan zaljubljenih.

Ne znamo koje je omiljeno piće vaše bolje polovice, no s Ginom gotovo da ne možete pogriješiti, pogotovo ne s ovim senzacionalnim okusima koji uključuju omiljeno šumsko voće i u tmurnu veljaču donose dašak ljeta.

S čim god ih kombinirali, tonikom ili nekim drugim osvježavajućim pićem, zaigrat će vaša nepca, čak i ako se odlučite za samostalni gutljaj.

Prvi po redu, pod nazivom Raspberry and Mango Gin, je zapanjujući spoj kupine i manga, koji osvim fantastičnim okusom osvaja i izgledom, bogate crvene boje.

Riječ je o kombinaciji slatko-trpkog okusa maline, sa sočnim i tropskim osjećajem manga, stvarajući nezaboravan profil okusa.

S druge strane, Raspberry and Cranberry Pink gin je premium piće koje kombinira prirodnu slatkoću malina i suptilnu mrvicu brusnice, donoseći vam slatku aromu koja nadopunjuje autentični okus bobica. Nečuveno je ukusan, čak i samostalno.

AKo već imate na umu osobu s kojom biate ovog Valentinova podijelili jednu kapljicu (čitaj: bocu), bez obzira bio to partner, najbolja prijateljica ili netko iz obitelji, znajte da će večer završiti u veselom tonu.

Ako je Gin vaše najdraže otkrice i preferirate voćne arome, onda nemojte puno razmišljati i sami sebe počastiti jedinstvenim okusima.

Crveni ili ružičasti, koji je vaš favorit? Za koji god se odlučili, pronaći ih možete na zanimljivoj stranici simboličnog imena ‘The gin to my tonic’, kao i još mnogo drugih autentičnih boca gina.