FOTO by Instagram @michelle.lawrencee

Putovanja

Tko bi odsjeo u ovoj epskoj ananas kućici usred šume?

Viktoria Mikulić 19. travnja 2023.

Mir i tišina, to je sve što nam treba...

Ako ste u posljednje vrijeme razmišljali kako bi bilo lijepo malo pobjeći od svega i maknuti se u neki miran kutak, gdje osim osluškivanja vlastitog disanja, čujete samo pjev ptica, dopustite da vas očaramo.

O da, svima bi nam trebao ovakav odmor barem jednom godišnje na dva dana, samo da se resetiramo i napunimo baterije za predstojeće izazove.

Na Instagramu, prateći brojne travel blogere, naišli smo na impresivnu kućicu koja dolazi u obliku ananasa, a koja se nalazi usred šume na kalifornijskoj obali. Ova kućica pruža pogled od 360 stupnjeva na okolnu šumu, a opremljena je bračnim krevetom, kupaonicom, grijanjem i wifijem.

Gosti mogu ući u kuću preko strmih naizmjeničnih ljestava koje vode do ulaznih vrata. Kupaonica uključuje WC, tuš i umivaonik, a nalazi se na nižoj razini kućice na drvetu, gdje se možete tuširati s prekrasnim pogledom na okolno drveće.

Kuća visi 35 stopa iznad tla na uzbrdici i 60 stopa iznad s nizbrdice, tako da ćete vidjeti okolnu šumu s izuzetno jedinstvene točke gledišta. Izgradio ju je O2 Treehouse Commercial Inc, tvrtka koja teži stvaranju zadivljujućih struktura koje povezuju ljude sa svijetom prirode.

Iako e trenutno ne nalazimo na Airbnb-u, nadamo se da će uskoro biti ponovno dostupna za iznajmljivanje.

Vlasnici su je opisali ovako: “Ananas kuća na drvetu je prostor stvoren za dodirivanje vašeg višeg ja, prostor za ponovno otkrivanje vašeg unutarnjeg mira. U kolijevci tih živućih divova kalifornijskih sekvoja, netko je pozvan živjeti u viziji svojih snova, utišati um dok ne čuje svoje unutarnje istine, ponovno uspostaviti vezu s prirodom i sobom. Naša je najveća nada da će gosti iz ovog bajkovitog smještaja otići osvježeni, nadahnuti, ponovno povezani i ponovno posvećeni sebi, svojim snovima i ovom prekrasnom domu koji zovemo Majka Zemlja.