FOTO by Firebox

Dom

Tjestenina koja će začiniti valentinovsku večeru

admin 13. veljače 2023.

Umiremo...

Još iz davne povijesti tjestenina i romantika imaju svojih poveznica, a ona najpoznatija sigurno je priča o romansi između Marka Pola i jedne lijepe Kineskinje. Naime, prema legendi jedna Kineskinja zaljubila se u naočitog putnika Marka Pola i odala mu strogo čuvanu tajnu recepta za pripremu tjestenine. Bile te priče samo mitovi ili ne, činjenica je da su Kinezi od davnine poznati kao vrhunski majstori tjestenine, a Talijani su ti koji su od nje napravili umjetnost.

Budući da je sutra Valentinovo mnogi od vas pripremaju planove kako iznenaditi svog partnera, a priprema romantične večere jedan je od najtradicionalnijih običaja. Pripremiti voljenoj osobi njezino/njegovo omiljeno jelo poseban je užitak jer svi znamo da ljubav ide kroz želudac, a romantična večera u talijanskom štihu s tjesteninom kao glavnim sastojkom može biti dobitna kombinacija.

Unutar Firebox web trgovine pronašli smo tjesteninu koja bi mogla začiniti večeru.

Tjestenina u obliku penisa
Foto: Firebox

Uz ogromnu dozu humora predstavljamo vam tjesteninu u obliku malih penisa koji će oplemeniti pripremu jela, ali i dobro nasmijati osobu kojoj ga pripremate. Ono što je bitno da ovu tjesteninu ne skuhate previše jer izgledat će mlohavo i nereprezentativno, a to nitko ne bi volio.

Nadamo se da smo vas barem malo inspirirali da ovo Valentinovo bude s dozom humora, jer ipak humor je sastavni dio svake veze, a večera u ovom štihu pravi je pogodak.

Tjestenina u obliku penisa
Foto: Firebox

Ovu zanimljivu tjesteninu pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 6,99£ za pakiranje.